MØD VORES AMBASSADØRER

På Egedal Gymnasium og HF er vi så heldige at have et hold dygtige, søde og engagerede elevambassadører. De skriver om skolens liv på vores facebookside og også her på hjemmesiden. Her har du mulighed for at lære dem lidt bedre at kende.

Husk at besøge og like EG’s facebookside, hvis du vil have et indblik skolens liv.

Mød Mikkel

Hej alle!
Mit navn er Mikkel, og jeg er den første ud af i alt 7 elevambassadører som har været så heldige at få lov til at skrive lidt om livet på Egedal Gymnasium.
Jeg er 19 år gammel og bor i Smørum sammen med min mor, far, søster og 2 hunde.
Udover det bruger jeg min tid sammen med min klasse, 3.S (Samfundsfag og Erhvervsøkonomi), på de mange afleveringer og fede oplevelser som hører til 3.G-livet
Når jeg ikke sidder i et klasselokale kan jeg typisk findes i et musiklokale eller igang med en politisk ophedet debat.
I skolen er jeg næstformand for elevrådet, og kæmper elevernes kamp i bestyrelsen på Gymnasiet
Glæder mig til at komme i gang med at spamme jeres newsfeed om det fede liv på Egedal Gymnasium & HF!
/Mikkel 2.S

Mød Tanja

Heeej med jer! ?
Jeg er den anden af de i alt seks elevambassadører, vi har her på Egedal Gymnasium og HF. Jeg hedder Tanja og går i 2.z (biologi, samfundsfag og matematik). I min fritid arbejder jeg i en svømmehal, hvor jeg også selv svømmer, og så synger jeg en del. Udover at være elevambassadør er jeg også med i skolerådet, flygtninge gruppen samt elevrådet.
- Hvis I har nogen spørgsmål, så er I mere end velkommen til at skrive til mig!
//Tanja

Mød Magnus

Hey mennesker :)
Mit navn er Magnus, og jeg er en af skolens nye elevambassadører! Jeg går i 3.a og har altså mediefag og engelsk som studieretningsfag. Jeg er som regel nede på jorden og nyder at gå på Egedal Gymnasium & HF.
Min fritid bruger jeg på FDF (I kender det nok som spejder - don't judge) og arbejde hos bl.a. MentorDanmark, hvor jeg hjælper folkeskoleelever i fag, de har en smule svært ved. Tidligere har jeg gået til atletik, men det stoppede, da jeg begyndte i gymnasiet.
Som elevambassadør håber jeg at kunne vise skolen fra et ikke så kedeligt perspektiv og at sprede lidt mere glæde online, end der hidtil er set. Derfor kommer I også til at se mere til mig det næste stykke tid. Det bliver super frækt!
/Magnus, 3.a.

Mød Sophie

Jeg hedder Sophie og går i 3.A, som er engelsk A, samfundsfag B og mediefag B :)
Jeg har fået æren af at få lov til at skrive om de mange spændende ting der finder sted på Egedal Gymnasium, og jeg glæder mig til at spamme jeres feed ((;
Når tiden ikke går med at lave lektier og afleveringer, elsker jeg at være sammen med min skønne venner og ikke mindst min skønne klasse (:
Udover dette er jeg kæmpe fan af Marilyn Manson, og spiller i ny og næ en smule guitar.
Hvis I nogensinde skulle have et spørgsmål, er I velkomne til at spørge mig
Sophie, 3.a

Mød Amanda

Ny elevambassadør!
Goddag! Mit navn er Amanda, jeg går her på EG, i 2.Q, en af skolens to 1.hf-klasser. Min hverdag her på skolen er fed, og jeg elsker at hygge mig med mine venner.
Når jeg ikke er i skole, skriver afleveringer eller hænger ud med vennerne, så bruger jeg det meste af min tid på træning. Træning er nemlig superfedt.
- Amanda

Mød Lasse

Hej allesammen
Nu kan du læse om den aller sidste elevambassadør, som skal præsentere sig.
Lasse er mit navn, jeg går i 3.s på Egedal Gymnasium og vi elsker erhvervsøkonomi, matematik og samfundsfag. Jeg har fået den ære, at være med på holdet, som skal køre skolens Facebook-side og det er super nice. Som en hobby bruger jeg tid på fotografering - tjek logoet i hjørnet på det flotte billede, som for øvrigt er taget på skolens årlige Kina-tur.
Kan du gætte hvad den røde dims er?
God dag og tak for din opmærksomhed!
D.B.H. Lasse