Corona-virus.

Opdateret d. 23/3-2020

Efter besked fra Statsministeriet er Egedal Gymnasium og HF lukket fra og med torsdag d. 12. marts til og med mandag d. 13. april. Elever og ansatte skal ikke møde i perioden for at forhindre smittespredning.

Alle 2g-studieture i uge 14 er aflyst. Udvekslingstur i uge 14 til Spanien (Baskerland) er ligeledes aflyst. Alle berørte elever og forældre (til elever under 18 år) har fået besked pr. mail.

I tiden, hvor skolen er fysisk lukket, gennemføres al undervisning virtuelt, så skemaet følges som normalt. Er en elev fraværende til undervisningen registreres dette som normalt. Alle terminsprøver i uge 13 og 14 afvikles virtuelt.

SRP og SSO skrives i denne periode af 2hf og 3g. Det er ikke muligt at opholde sig på skolen og skrive dér, så alle familier opfordres til at tage hensyn til deres opgave-skrivende barn og indrette sig bedst muligt derhjemme. Vi ved, at det kan være en udfordring, når hele familien måske er hjemme på én gang, men henstiller til, at I gør alt, hvad I kan for at hjælpe i denne ekstraordinære situation.

I denne periode foretages der ekstraordinær hovedrengøring af bygningerne.

 

Skolen kan kontaktes på telefon: 4718 3300 og mail: post@egedalgym.dk

 

Egedal Gymnasium og HF, 23. marts 2020