BESØG OS

Brobygning og introkurser

I løbet af et skoleår har vi forskellige slags skolebesøg, hvor vi vil give dig nogle faglige og sociale indtryk af vores to uddannelser: STX og HF. Du kan deltage i:

  • Brobygning for 10. klasser (efterår)
  • 1 dags introkurser for 8. klasser (forår)

Tilmelding til brobygning og introkurser sker gennem UU-vejledningen.

Vi orienterer om gymnasiets opbygning, de forskellige studieretninger og HF og det faglige indhold. Du kommer desuden på besøg i et par klasser, så du får et indtryk af det faglige niveau. Du får også mulighed for at tale med nuværende elever: her kan du spørge om deres erfaringer med overgangen mellem folkeskole og gymnasium, om lektielæsning, fester m.m.

 

1-dags besøgsdage for 9. og 10. klasseselever

Der afholdes ikke flere 1-dags besøgsdage i dette skoleår.

 

Kunne du tænke dig at være elev for en enkelt dag og smage på hvad det vil sige at være elev på vores skole, så skal du tilmelde dig vores 1. dags besøg.

Du vil blive modtaget af en vores studievejledere, som vil starte med at introducere dig til skolen, STX, HF, de fag og studieretninger vi udbyder. De næste 2 moduler vil du følge en elev, deltage i undervisningen og få mulighed for at spørge ind til, hvad det vil sige at være elev på Egedal Gymnasium & HF. Vi slutter dagen af med en kort evaluering.

Hvis du synes det lyder spændende, skal du sende en mail til Anne Diedrichsen på ad@egedalgym.dk, hvor du tilmelder dig ved at sende nedenstående oplysninger:

Dato for besøgsdag, navn, adresse, telefon nr., grundskole og om du er interesseret i naturvidenskab, samfundsvidenskab eller Humaniora.

Du vil modtage en bekræftelse, når vi har modtaget din tilmelding.

 

Åbent hus

Åbent hus for kommende elever og deres forældre afholdes hvert år i januar. Dato udmeldes i starten af næste skole år.

Desuden tilbyder vi et mindre Åbent Hus for elever, der går på efterskole eller på anden måde var forhindret til det første møde lørdag den 3. februar 2018 kl. 12:00-13:00.