BESØG OS

 

Åbent hus onsdag d. 16. januar 2019, kl. 19.30

Kom til Åbent hus sammen med dine forældre og oplev stemningen og fællesskabet på EG.

Vi byder alle interesserede kommende 1.g’ere samt familie hjerteligt velkommen til en hyggelig aften, hvor vi viser og fortæller, hvad du kan se frem til at opleve som elev på gymnasiet. Aftenen indledes med et fælles arrangement i Hallen, hvor du hører om gymnasiet blandet med forskellige kunstneriske indslag. Efterfølgende er der fuld aktivitet på hele skolen, hvor du kan gå rundt og opleve det faglige og sociale liv på EG.

Desuden tilbyder vi et mindre Åbent Hus for elever, der går på efterskole eller på anden måde var forhindret til det første møde. Det sker lørdag den 2. februar 2019 kl. 12:00-13:00.

Velkommen på EG!

 

Brobygning og introkurser

I løbet af et skoleår har vi forskellige slags skolebesøg, hvor vi vil give dig nogle faglige og sociale indtryk af vores to uddannelser: STX og HF. Du kan deltage i:

  • Brobygning for 10. klasser (efterår)
  • 1 dags introkurser for 8. klasser (forår)

Tilmelding til brobygning og introkurser sker gennem UU-vejledningen.

Vi orienterer om gymnasiets opbygning, de forskellige studieretninger og HF og det faglige indhold. Du kommer desuden på besøg i et par klasser, så du får et indtryk af det faglige niveau. Du får også mulighed for at tale med nuværende elever: her kan du spørge om deres erfaringer med overgangen mellem folkeskole og gymnasium, om lektielæsning, fester m.m.

 

1-dags besøgsdage for 9. og 10. klasseselever

Der afholdes besøgsdage hhv. tirsdag d. 11. december 2018, fredag d. 11. januar 2019 samt mandag d. 28. januar 2019. Alle dage kl. 9-14.

 

Kunne du tænke dig at være elev for en enkelt dag og smage på hvad det vil sige at være elev på vores skole, så skal du tilmelde dig vores 1. dags besøg.

Du vil blive modtaget af en vores studievejledere, som vil starte med at introducere dig til skolen, STX, HF, de fag og studieretninger vi udbyder. De næste 2 moduler vil du følge en elev, deltage i undervisningen og få mulighed for at spørge ind til, hvad det vil sige at være elev på Egedal Gymnasium & HF. Vi slutter dagen af med en kort evaluering.

Hvis du synes det lyder spændende, skal du sende en mail til Anne Diedrichsen på ad@egedalgym.dk, hvor du tilmelder dig ved at sende nedenstående oplysninger:

Dato for besøgsdag, navn, adresse, telefon nr., grundskole og om du er interesseret i naturvidenskab, samfundsvidenskab eller Humaniora.

Du vil modtage en bekræftelse, når vi har modtaget din tilmelding.