BESØG OS

 

Åbent hus

Hvert år i januar holder vi Åbent hus for alle interesserede unge og deres forældre. Her præsenteres du for skolen og vores uddannelser – og får samtidig muligheden for at opleve stemningen og fællesskabet på EG.

Næste Åbent hus ligger onsdag d. 15. januar 2020, kl. 19.30. Tilmelding ikke nødvendig.

Desuden holder vi et ekstra mini-Åbent Hus for efterskoleelever lørdag d. 25. januar, kl. 12. Tilmelding ikke nødvendig.

Velkommen på EG!

 

Brobygning og introkurser

I løbet af et skoleår har vi forskellige slags skolebesøg, hvor vi vil give dig nogle faglige og sociale indtryk af vores to uddannelser: STX og HF. Du kan deltage i:

  • Brobygning for 10. klasser (efterår)
  • 1 dags introkurser for 8. klasser (forår)

Tilmelding til brobygning og introkurser sker gennem UU-vejledningen.

Vi orienterer om gymnasiets opbygning, de forskellige studieretninger og HF og det faglige indhold. Du kommer desuden på besøg i et par klasser, så du får et indtryk af det faglige niveau. Du får også mulighed for at tale med nuværende elever: her kan du spørge om deres erfaringer med overgangen mellem folkeskole og gymnasium, om lektielæsning, fester m.m.

 

1-dags besøgsdage for 9. og 10. klasseselever

Kunne du tænke dig at være elev for en enkelt dag og smage på hvad det vil sige at være elev på vores skole, så skal du tilmelde dig vores 1. dags besøg.

Du vil blive modtaget af en vores studievejledere, som vil starte med at introducere dig til skolen, STX, HF, de fag og studieretninger vi udbyder. De næste 2 moduler vil du følge en elev, deltage i undervisningen og få mulighed for at spørge ind til, hvad det vil sige at være elev på Egedal Gymnasium & HF. Vi slutter dagen af med en kort evaluering.

Besøgsdage i dette skoleår er:

Mandag den 9. december

Mandag den 13. januar

Fredag den 17. januar

Hvis du synes det lyder spændende, skal du sende en mail til Anne Diedrichsen på ad@egedalgym.dk, hvor du tilmelder dig ved at sende nedenstående oplysninger:

Dato for besøgsdag, navn, adresse, telefon nr., grundskole og om du er interesseret i naturvidenskab, samfundsvidenskab eller Humaniora.

Du vil modtage en bekræftelse, når vi har modtaget din tilmelding.