BESØG OS

Brobygning og introkurser

I løbet af et skoleår har vi forskellige slags skolebesøg, hvor vi vil give dig nogle faglige og sociale indtryk af vores to uddannelser: STX og HF. Du kan deltage i:

  • Brobygning for 10. klasser (efterår)
  • 1 dags introkurser for 8. klasser (forår)

Tilmelding til brobygning og introkurser sker gennem UU-vejledningen.

Vi orienterer om gymnasiets opbygning, de forskellige studieretninger og HF og det faglige indhold. Du kommer desuden på besøg i et par klasser, så du får et indtryk af det faglige niveau. Du får også mulighed for at tale med nuværende elever: her kan du spørge om deres erfaringer med overgangen mellem folkeskole og gymnasium, om lektielæsning, fester m.m.

 

1 dags besøgsdage

  • 22. januar 2018

Tilmelding til 1-dags besøg for enkeltelever: send en mail til ad@egedalgym.dk med navn, adresse, tlf. og folkeskole – senest 1 uge før ønsket besøg. Så sammensætter vi et dagsprogram til dig.

 

Orienteringsmøde

Orienteringsmøde for kommende elever og deres forældre afholdes hvert år i januar. Næste orienteringsmøde er onsdag den 17. januar 2018 kl. 19:30-21:30.

Desuden tilbyder vi et mindre ekstra orienteringsmøde for elever, der går på efterskole eller på anden måde var forhindret til det første møde lørdag den 3. februar 2018 kl. 12:00-13:00.